Het Rijksadministratief Centrum in Deinze.
Volledig scherm
Het Rijksadministratief Centrum in Deinze. © Anthony Statius

Tachtigplussers krijgen boostervaccin in RAC-gebouw

Deinze/Zulte/De Pinte/Nazareth/Sint-Martens-LatemAlle tachtigplussers in de regio Schelde & Leie kunnen een afspraak maken voor een extra boostervaccin tegen het coronavirus. De vaccins worden gezet in het vaccinatiecentrum in het voormalige Rijksadministratief Centrum (RAC) in de Brielstraat in Deinze.

 1. Ex-deelnemer ‘Superhond’ en notoire oplichter opnieuw voor rechter: “Hij deed zich voor als agent en inde coronaboetes”
  PREMIUM
  Deinze

  Ex-deelnemer ‘Superhond’ en notoire oplichter opnieuw voor rechter: “Hij deed zich voor als agent en inde coronaboe­tes”

  Christophe Van West (51), de Deinzenaar die bekendraakte door zijn deelname aan het VTM-programma ‘Superhond’, heeft zich voor de zoveelste keer dienen te verantwoorden voor feiten van oplichting. In het verleden werd hij reeds veroordeeld tot een celstraf van negen jaar voor verschillende dossiers van oplichting én de verkrachting en aanranding van meerdere minderjarige slachtoffers. Nu wordt voor hem de internering gevraagd.
 2. VIBLO Leieland wint springkasteel met Wandel3Daagse
  Deinze

  VIBLO Leieland wint springkas­teel met Wandel3Daagse

  VIBLO Leieland heeft de scholenwedstrijd van de Wandel3Daagse Deinze gewonnen. Op dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 mei kon iedereen opnieuw deelnemen aan het populaire wandelevenement. De organisatie motiveert ieder jaar ook de scholen om met zoveel mogelijk deelnemers mee te wandelen. “VIBLO Leieland had het hoogste aantal deelnemers en als prijs wonnen zij een springkasteel”, zegt Katrien Delanote. “Het springkasteel stond de voorbije week op het voetbalterrein achter de school en alle kinderen, van de kleuters tot de leerlingen van het zesde leerjaar, konden zich even uitleven.”