Voorzitter van Windsurfing Deinze Luc De Cooman bij het duidelijke waarschuwingsbord.
Volledig scherm
Voorzitter van Windsurfing Deinze Luc De Cooman bij het duidelijke waarschuwingsbord. © Anthony Statius

Surfput of vuilnisbelt? Sluikstort in stijgende lijn

DEINZESurfput Florizoone heeft almaar meer te kampen met rondslingerend afval. Het bestuur van de club Windsurfing Deinze is het beu dat jongeren hun afval laten slingeren op het strandje en de ligweide naast het water. Voorzitter Luc De Cooman pootte een groot waarschuwingsbord neer aan de oever. "Het enige dat we vragen, is een beetje respect."

 1. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 2. Howest onderzoekt carpool-app in industriezone De Prijkels: “Samen naar het werk, over de bedrijfsgrenzen heen”
  PREMIUM
  Deinze

  Howest onderzoekt car­pool-app in industrie­zo­ne De Prijkels: “Samen naar het werk, over de bedrijfs­gren­zen heen”

  Hogeschool West-Vlaanderen (Howest) wil industriezones beter bereikbaar maken voor de werknemers. Dit wil men doen met de Mobiliti App, een platform waarop werknemers van verschillende bedrijven onderling kunnen afspreken om samen naar het werk te rijden. De app wordt dit najaar getest in het bedrijventerrein De Prijkels op de grens van Deinze, Nazareth en Kruisem. “We mikken in eerste instantie op studenten en schoolverlaters, omdat zij vaak moeilijk op het werk geraken.”
 1. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"

 2. Oudste radiopresentator ter wereld (96) stopt na 72 jaar
  Play

  Oudste radiopre­sen­ta­tor ter wereld (96) stopt na 72 jaar