Links van het bestaande brugje komt een nieuwe oversteekplaats, maar de werken liggen voorlopig stil.
Volledig scherm
Links van het bestaande brugje komt een nieuwe oversteekplaats, maar de werken liggen voorlopig stil. © Anthony Statius

Stad bouwt brugje aan Maaigemdijk zonder vergunning, werken stilgelegd

Het nieuwe brugje tussen Leieoever en Maaigemdijk in Astene, aan paardenpension River Ranch, is nog niet voor morgen. De werken waren begin vorige week gestart, maar de stad Deinze had hiervoor geen vergunning aangevraagd. De Vlaamse Waterweg heeft de werken laten stilleggen.

 1. Organisatie van Danilith Nokere Koerse blikt al vooruit op 2021: “Alles aan doen om topwedstrijden te kunnen organiseren, desnoods zonder of met een beperkt publiek”
  Kruisem/Deinze

  Organisa­tie van Danilith Nokere Koerse blikt al vooruit op 2021: “Alles aan doen om topwed­strij­den te kunnen organise­ren, desnoods zonder of met een beperkt publiek”

  Op vier maand van de start van de wielerklassieker Danilith Nokere Koerse durft de organisatie al reikhalzend uitkijken naar de 75ste editie. “Als de coronaregels het toelaten, zullen we de wedstrijden organiseren, desnoods zonder of met een beperkt publiek”, zegt voorzitter Robrecht Bothuyne.
 2. Deze restaurants uit onze regio vind je in de gloednieuwe Gault&Millau gids
  Mandelstreek

  Deze restau­rants uit onze regio vind je in de gloednieu­we Gault&Millau gids

  Coronacrisis of niet, Gault&Millau hield er aan om hun nieuwe culinaire gids voor 2021 vandaag toch voor te stellen. Op die manier willen ze de sector meer dan ooit de aandacht te geven die ze verdient, en de restaurateurs en gasten een perspectief bieden op de toekomst. In de gloednieuwe gastronomische gids prijken dit jaar 16 restaurants uit de Mandelstreek. Wie wist (opnieuw) een plekje te veroveren?
 1. Kan jij raden wie er in de huid van Marc Van Ranst en Steven Van Gucht kruipt?
  Play

  Kan jij raden wie er in de huid van Marc Van Ranst en Steven Van Gucht kruipt?

 2. Deze vrouw is voor geen kleintje vervaard en bedreigt de sheriff met een stok
  Play

  Deze vrouw is voor geen kleintje vervaard en bedreigt de sheriff met een stok