Volledig scherm

Sporthal Landegem krijgt automatische deuren

LandegemDe sporthal van Landegem krijgt automatische deuren. Op de laatste gemeenteraad kaartte oppositiepartij N-VA het euvel van de zware deuren, die de zaal moeilijk toegankelijk maken voor rolstoelgebruikers, aan. De nieuwe deuren zouden er komen bij de geplande werken aan de sporthal.

 1. Nog op zoek naar opvang tijdens de krokusvakantie? Deze 10 kampjes in de Mandelstreek geven mama en papa mogelijk wat ademruimte
  PREMIUM
  Roeselare

  Nog op zoek naar opvang tijdens de krokusva­kan­tie? Deze 10 kampjes in de Man­delstreek geven mama en papa mogelijk wat ademruimte

  De krokusvakantie kondigt zich aan over een maand. Als de coronacijfers de verkeerde kant blijven uitgaan, volgt voor of na die vakantie nog een afkoelingsweek. Binnenkort wordt daarover beslist en wordt mogelijk voluit de kaart van afstandsonderwijs getrokken. Hierdoor zou het straks voor heel wat ouders weer last minute puzzelen worden om opvang te regelen. Wij werpen alvast een hulplijn uit en zetten tien opties voor de krokusvakantie in de Mandelstreek op een rij.
 2. Stad voert Cyriel Buyssebier amper drie jaar na lancering al af, maar er is kans op redding
  PREMIUM
  Nevele/Deinze

  Stad voert Cyriel Buyssebier amper drie jaar na lancering al af, maar er is kans op redding

  Amper drie jaar nadat het Baron Cyriel Buyssebier werd gelanceerd door het toenmalige onafhankelijke Nevele, wordt het nu door fusiestad Deinze al terug afgevoerd. “Door de fusie, maar ook mede door corona kunnen we dit bier moeilijk promoten”, zegt schepen van Feestelijkheden Bruno Dhaenens (Open Deinze). Toch is er redding gevonden voor het gerstenat, nota bene door een andere schepen van het Deinse stadsbestuur.
 1. "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafdeling in Egyptisch ziekenhuis
  Play

  "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafde­ling in Egyptisch ziekenhuis

 2. Kopie van Da Vinci's Mundi teruggevonden, museum had diefstal niet opgemerkt
  Play

  Kopie van Da Vinci's Mundi teruggevon­den, museum had diefstal niet opgemerkt