Sportcomité Astene aan De Wachtzaal.
Volledig scherm
Sportcomité Astene aan De Wachtzaal. © rv

Sportcomité Astene pakt uit met nieuwigheden

AsteneSportcomité Astene heeft een nieuw bestuur. Bij de start van het nieuwe seizoen doet kersvers voorzitter Kristof Nachtergaele de ambities uit de doeken.

 1. Goedgevulde dansvloer op seniorenfeest in Brielpoort
  Deinze

  Goedgevul­de dansvloer op senioren­feest in Brielpoort

  Het seniorenfeest in de Brielpoort in Deinze staat altijd garant voor ambiance en fijne ontmoetingen. Donderdagnamiddag verzamelden zo’n 500 Deinzenaren om er gratis oliebollen te eten en af en toe een dansje te wagen op de centrale dansvloer. DJ Eddy Vroman wist met enkele klassiekers heel wat koppeltjes te motiveren om hun beste moves te tonen en daarna toonden de danseressen van De Zorgenbrekers dat op choreografie geen leeftijd staat. Het was even wachten op de hoofdact Celien Hermans, die de zaal vulde met haar krachtige stem en tijdloze liedjes zoals Rien de rien van Edith Piaf. Wie Celien aan het werk wil zien, kan op woensdag 3 augustus naar het Kaandelpark komen, waar ze samen met haar mama Margriet en een live band voor nog meer ambiance zal zorgen.
 1. Bieren waarvan de naam je even doet glimlachen: “Dulle Teve is een scheldnaam voor een vervelende vrouw”
  PREMIUM
  West-Vlaanderen

  Bieren waarvan de naam je even doet glimlachen: “Dulle Teve is een scheldnaam voor een vervelende vrouw”

  Het lijkt erop dat elke zichzelf respecterende brouwerij tegenwoordig een biertje in het assortiment heeft met een gekke naam. Hete Klinke, Femme Fatale, De Dulle Teve, vaak is er een link met een vrouw, maar er zijn ook andere onderwerpen waarmee de spot wordt gedreven. De flesjes hebben een onweerstaanbare aantrekkingskracht, zoveel is zeker. De vraag is echter of het bier ook lekker is? We stellen er hieronder enkele voor.