Het ijsje was meer dan welkom.
Volledig scherm
Het ijsje was meer dan welkom. © Stadsbestuur Deinze

Smullen van een ijsje als beloning voor goede fietsveiligheid

Nevele/DeinzeDe leerlingen van de basisschool Sint-Vincentius in Nevele (Deinze) zijn op deze snikhete dag getrakteerd op een ijsje.

 1. Tussen de kreken of op een voormalige landgoed, op deze 10 idyllische plekjes kan je gaan picknicken in het Meetjesland
  PREMIUM
  Meetjesland/Deinze

  Tussen de kreken of op een voormalige landgoed, op deze 10 idyllische plekjes kan je gaan picknicken in het Meetjes­land

  Sandwiches, limonade, koekjes, vers fruit, een rieten mand en een rood-wit geruit laken... Wat hebben die dingen zoal gemeen? Ze vormen de perfecte elementen voor een heerlijke picknick. Zodra de zon schijnt, rep je je met je picknickmand vol lekkers naar één van deze idyllische locaties in het Meetjesland. Wij stelden alvast een lijst samen met enkele plekjes. Van kreken tot landgoeden, van ligweides tot parken en bossen, het wordt gegarandeerd een prachtige dag!
 2. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.
 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  2

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 2. Doekeewa gaat bowlen in Zulte
  Deinze

  Doekeewa gaat bowlen in Zulte

  Speelpleinwerking Doekeewa uit Deinze gaat op woensdag 3 augustus bowlen in Zulte. De activiteit is geschikt voor jongeren van 10 tot 15 jaar. Deelnemers worden gevraagd om met de fiets te komen. Het vertrek is voorzien aan Brielpunt en dan trekt men met de fiets naar de bowlingzaal in Zulte. De activiteit vindt plaats van 13.30 tot 17 uur en deelnemen kost 12 euro. Inschrijven kan via www.deinze.be/webshop en meer info vind je via doekeewa@deinze.be of 09/381.86.62.