De vzw Deinze Winkelstad stuurde deze kerstelfjes de N43 op. Passanten kregen een grote lolly.
Volledig scherm
De vzw Deinze Winkelstad stuurde deze kerstelfjes de N43 op. Passanten kregen een grote lolly. © Foto Anthony Statius

Sexy kerstelfjes openen N43 met lolly's

DEINZEDe vzw Deinze Winkelstad heeft zo haar eigen methodes om goed nieuws te vieren. De N43 is weer open in beide richtingen en zaterdagmiddag kwamen zes jongedames in een sexy kerstoutfit grote lolly's uitdelen aan de verkeerslichten in Astene. Missie geslaagd? Volgens de mannelijke bestuurders ongetwijfeld met grootste onderscheiding.

 1. Vriend (29) van overleden Stefanie nog steeds in de cel na ongeval in september, parket onderzoekt de feiten
  Gent/Deinze/Tielt

  Vriend (29) van overleden Stefanie nog steeds in de cel na ongeval in september, parket onderzoekt de feiten

  In de Noordhoutstraat in Drongen deed zich op 24 september een vreselijk ongeval voor. De 25-jarige Stefanie Verstappen uit Tielt was samen met haar vriend Clint V. (29) uit Deinze op weg naar haar werk toen ze met hun wagen in de gracht belandden. Stefanie werd uit de auto geslingerd en overleefde het ongeluk niet. Haar vriend was onder invloed van drank en drugs, reed te snel en had geen geldig rijbewijs. Hij werd aangehouden op verdenking van onopzettelijke doodslag en zit nog steeds vast.
 2. Woonboot van Danny (59) op enkele minuten volledig uitgebrand: “Boot zal moeten afgebroken worden, maar ben nu vooral bezig met waar ik ga slapen”
  PREMIUM
  Astene

  Woonboot van Danny (59) op enkele minuten volledig uitgebrand: “Boot zal moeten afgebroken worden, maar ben nu vooral bezig met waar ik ga slapen”

  De woonboot van Danny Vergauwe (59) uit Astene is vandaag volledig uitgebrand. De man stond op het dek en merkte plots een rookontwikkeling op in zijn keuken, enkele minuten later stond zijn volledige inboedel in brand. Hoe het vuur is ontstaan, daar heeft Danny geen weet van. Evenmin weet hij waar hij de komende tijd zal slapen. “Er zit niets anders op dan de boot af te breken. Het is een puinhoop.”
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"
  Play

  Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"