Deze keer circuleert Sabine als Chris Cornelys.
Volledig scherm
Deze keer circuleert Sabine als Chris Cornelys. © rv

Sabine ziet haar foto voor zesde keer verschijnen bij nepprofiel op Facebook: “Nu ben ik het beu”

DeinzeHet gezicht van Sabine Vermeulen uit Deinze is gegeerd bij oplichters. Al voor de zesde keer ziet ze haar profielfoto verschijnen bij een vals Facebookprofiel. “Deze keer krijgen mijn vrienden verzoeken van ene Chris Cornelys. Ik ben het beu en ga het rapporteren bij de politie”, zegt Sabine.

 1. Gents toppleiter Thomas Gillis te zien in ‘Justice for All: “Rechters moeten te snel werken. Cristiano Ronaldo laat je ook geen zeven matchen in een week spelen”
  PREMIUM
  Gent/Deinze

  Gents toppleiter Thomas Gillis te zien in ‘Justice for All: “Rechters moeten te snel werken. Cristiano Ronaldo laat je ook geen zeven matchen in een week spelen”

  Met 22 assisenzaken op de teller en meer dan twintig jaar ervaring is Thomas Gillis (45) een naam met faam aan de balie. De advocaat stond mee in de arena bij grote processen als de Kasteelmoord en is al enkele weken op VIER aan het werk te zien. In zijn kantoor langs de Vlaanderenstraat in hartje Gent vertelt Gillis ongedwongen over z’n tv-avontuur, z’n leven en z’n job. “Terroristen die iemand onthoofden? Daar pas ik voor. Een advocaat is geen prostitué.”
 1. Vanaf wanneer is gsm-gebruik in de auto strafbaar?
  Play

  Vanaf wanneer is gsm-ge­bruik in de auto strafbaar?

 2. Vlaming breekt wereldrecord wijnglazen dragen met één hand
  Play
  record

  Vlaming breekt wereldre­cord wijnglazen dragen met één hand