Sabine Vermeulen.
Volledig scherm
Sabine Vermeulen. © Anthony Statius

Sabine Vermeulen (N-VA) niet herverkozen voor Vlaams Parlement: “Tevreden dat N-VA heeft standgehouden in deze regio”

Na vijf jaar moet Sabine Vermeulen (N-VA) afscheid nemen van het Vlaams Parlement. Sabine behaalde vanop de zevende plaats 10.140 voorkeurstemmen, maar doordat de lijststemmen naar de kandidaten boven haar gaan, moet ze haar zetel inleveren.  

 1. 15 coronapositieven bij SK Deinze: inhaalmatch op Westerlo uitgesteld
  Belgisch voetbal

  15 coronaposi­tie­ven bij SK Deinze: inhaal­match op Westerlo uitgesteld

  In 1B rust een vloek op het duel tussen Westerlo en Deinze. Enkele weken geleden werd de partij verdaagd omdat bij Westerlo meer dan zeven spelers met corona waren besmet. De inhaalmatch van komende maandag in het Kuipje is uitgesteld omdat vijftien personen van Deinze positief testten op Covid-19. Vorige week miste één speler door ziekte de partij bij Club NXT. Twee andere A-kernspelers kregen donderdagvoormiddag te horen dat ze een positieve test hadden afgelegd. Zij ontbraken in de partij van vrijdagavond tegen Westerlo (2-2). Een nieuwe test bracht aan het licht dat intussen vijftien personen – spelers, staf en entourage werden extra getest – een besmetting opliepen. De partij in het Westelse Kuipke voorzien maandagavond gaat niet door. De thuismatch van Deinze op zondag 1 november tegen leider Seraing staat eveneens op de helling. Van de vijftien positief geteste personen heeft slechts één iemand symptomen. Iedereen werd in quarantaine geplaatst.
 1. Deinze heeft opnieuw grootste AD Delhaize van het land: “Wedstrijd in plaats van openingsreceptie”
  PREMIUM
  Deinze

  Deinze heeft opnieuw grootste AD Delhaize van het land: “Wedstrijd in plaats van openingsre­cep­tie”

  Na een jaar is de make-over van AD Delhaize Deinze afgerond. Met 2.800 vierkante meter winkeloppervlakte is de supermarkt van de familie Dewitte langs de Gentsesteenweg (N43) opnieuw de grootste AD Delhaize van het land en als uitblinker is er een verbruikerszaal waar klanten kunnen eten. Al zal dit door het coronavirus nog niet voor meteen zijn. “Een openingsfeest zit er ook niet in, maar we organiseren een wedstrijd met vijfhonderd winnaars en meer dan 34.000 euro aan prijzen”, zegt Geert Dewitte.
 2. Corona-uitbraak in woonzorgcentrum Sint-Vincentius: “Voorlopig 30 besmettingen, maar nog geen reden tot paniek”
  Deinze

  Corona-uit­braak in woonzorg­cen­trum Sint-Vincentius: “Voorlopig 30 besmettin­gen, maar nog geen reden tot paniek”

  Het coronavirus is het woonzorgcentrum Sint-Vincentius in Deinze binnengeslopen. Alle 400 bewoners en medewerkers worden getest en ongeveer de helft van de resultaten is binnen. “We hebben 30 besmettingen, waarvan 20 bewoners, maar dat aantal kan nog oplopen. Bezoek zal in het beste geval pas vanaf maandag mogelijk zijn”, zegt directeur Ludo Timmermans.
 1. Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond
  Play

  Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond

 2. Je rug helemaal plooien of je nek 180 graden draaien: deze man doet alsof het niets is
  Play

  Je rug helemaal plooien of je nek 180 graden draaien: deze man doet alsof het niets is