Schepen Trees van Hove, Jean-Marie Vanduyfhuys (Rotary Deinze), Rune Boaghaert (Erasmus Deinze), Robin Rombaut (Leiepoort campus Sint- Vincentius), Jan Supierz (VTI Deinze), Peter De Roo (voorzitter Rotary Deinze) en Koen Dhont (Rotary Deinze).
Volledig scherm
Schepen Trees van Hove, Jean-Marie Vanduyfhuys (Rotary Deinze), Rune Boaghaert (Erasmus Deinze), Robin Rombaut (Leiepoort campus Sint- Vincentius), Jan Supierz (VTI Deinze), Peter De Roo (voorzitter Rotary Deinze) en Koen Dhont (Rotary Deinze). © rv

Rotary Club Deinze bekroont toekomstige wetenschappers en technici

DeinzeDe serviceclub Rotary Club Deinze heeft traditiegetrouw enkele leerlingen bekroond met de Rotary Club Deinze Award. Met deze prijs bekronen zij de inzet van enkele beloftevolle wetenschappers en technici. 

 1. Stad Deinze opgelicht met vervalste factuur in bouwdossier cc Leietheater

  Oplichters maken stad Deinze 376.274 euro armer in bouwdos­sier

  De stad Deinze is het slachtoffer geworden van oplichting door derden. Voor de bouw van het toekomstig cultureel centrum Leietheater werd een valse factuur van 376.274,45 euro betaald aan een criminele organisatie. De feiten dateren van het voorjaar en het parket is met een gerechtelijk onderzoek bezig. “We hebben er alle vertrouwen in dat we ons geld gaan terugzien. De bouw van het Leietheater komt door het dossier niet in het gedrang”, zegt burgemeester Jan Vermeulen (CD&V).
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.