De vrijwilligers van Rode Kruis Deinze verkopen de eerste stickers aan leden van het stadsbestuur en aan Prins Canteclaer Amaury Wullaert.
Volledig scherm
De vrijwilligers van Rode Kruis Deinze verkopen de eerste stickers aan leden van het stadsbestuur en aan Prins Canteclaer Amaury Wullaert. © Anthony Statius

Rode Kruis Deinze lanceert nieuwe sticker met Playmobil-figuurtjes

Rode Kruis Deinze begint op donderdag 25 april met zijn stickerverkoop. Op de nieuwe stickers prijken Playmobil-popjes die voor het eerst werden omgetoverd in een Rode Kruis-vrijwilliger. “Voor slechts 5 euro steun je alle activiteiten van onze lokale afdeling", zegt communicatieverantwoordelijke Kelly Dierick. 

0 reacties

 1. Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefictionseries om te streamen

  Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefic­ti­onse­ries om te streamen

  Door de toevoeging van HBO Max werd het aanbod van Streamz afgelopen maandag uitgebreid met enkele kleppers van formaat, met sciencefictionserie ‘Raised by Wolves’ van ‘Alien’-regisseur Ridley Scott als uitschieter. De ideale gelegenheid – als u het ons vraagt – voor een overzicht van de strafste sf-reeksen uit streamingland. Denk maar aan de opstand van de machines in ‘Westworld’ (Streamz), ‘Star Wars’-magie in ‘The Mandalorian’ (Disney+), het gekoloniseerde zonnestelsel uit ‘The Expanse’ (Prime Video) en het postapocalyptische ‘Travelers’ (Netflix).
 1. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype

 2. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas