De rijrichting in de Tolpoortstraat blijft zoals ze nu is.
Volledig scherm
De rijrichting in de Tolpoortstraat blijft zoals ze nu is. © Anthony Statius

Rijrichting Tolpoortstraat blijft definitief behouden

De rijrichting van de Tolpoortstraat blijft zoals ze nu is. Oppositiepartij N-VA vond donderdagavond geen steun in haar voorstel om de rijrichting opnieuw te draaien. De meerderheidspartijen CD&V en Open Deinze en oppositiepartij GroenRood stemden tegen het voorstel van N-VA en sp.a en Vlaams Belang onthielden zich bij de stemming over het punt. 

0 reacties

 1. Frituuruitbaters Fré en Sofie bekampen ongezonde gewoontes in Da’s dikke liefde: “Ik denk dat vele Vlamingen zich in ons zullen herkennen”
  PREMIUM
  Deinze

  Frituuruit­ba­ters Fré en Sofie bekampen ongezonde gewoontes in Da’s dikke liefde: “Ik denk dat vele Vlamingen zich in ons zullen herkennen”

  Frederick Vandenheede (43) en Sofie Verhegge (44) van frituur/eethuis Sofré in Deinze geven zichzelf binnenkort bloot in het realityprogramma ‘Da’s dikke liefde’ op Play4. Het koppel krijgt hulp van seksuologe Lotte Vanwezemael en dokter Servaas Bingé om iets te doen aan hun ongezonde levensstijl. Het tv-programma kreeg al veel kritiek omdat het enkel focust op mensen met overgewicht. “Het draait om meer dan dat cijfer op de weegschaal, ik denk dat vele Vlamingen zich in ons zullen herkennen”, zegt Sofie.
 2. Stad Deinze opgelicht met vervalste factuur in bouwdossier cc Leietheater

  Oplichters maken stad Deinze 376.274 euro armer in bouwdos­sier

  De stad Deinze is het slachtoffer geworden van oplichting door derden. Voor de bouw van het toekomstig cultureel centrum Leietheater werd een valse factuur van 376.274,45 euro betaald aan een criminele organisatie. De feiten dateren van het voorjaar en het parket is met een gerechtelijk onderzoek bezig. “We hebben er alle vertrouwen in dat we ons geld gaan terugzien. De bouw van het Leietheater komt door het dossier niet in het gedrang”, zegt burgemeester Jan Vermeulen (CD&V).