Jeugdconsulent Jolien De Wispelaere, Eva Van De Putte, Sil De Nys en Heleen De Block van de jeugdraad en jeugdschepen Rutger De Reu aan het RAC-gebouw.
Volledig scherm
Jeugdconsulent Jolien De Wispelaere, Eva Van De Putte, Sil De Nys en Heleen De Block van de jeugdraad en jeugdschepen Rutger De Reu aan het RAC-gebouw. © Anthony Statius

RAC-gebouw wordt extra bloklocatie voor Deinse studenten

Deinze/LandegemDe Jeugdraad Deinze voorziet van 23 mei tot en met 1 juli drie locaties waar studenten kunnen studeren voor hun examens. Naast de bibliotheekkelder op de Markt en de benedenzaal van de sporthal in Landegem, kunnen studenten voor het eerst terecht in het RAC-gebouw in de Brielstraat. “Blokken was nog nooit zo leuk sinds we het samen kunnen doen”, zegt Eva Van De Putte van Jeugdraad Deinze.

  1. VIBLO Leieland wint springkasteel met Wandel3Daagse
    Deinze

    VIBLO Leieland wint springkas­teel met Wandel3Daagse

    VIBLO Leieland heeft de scholenwedstrijd van de Wandel3Daagse Deinze gewonnen. Op dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 mei kon iedereen opnieuw deelnemen aan het populaire wandelevenement. De organisatie motiveert ieder jaar ook de scholen om met zoveel mogelijk deelnemers mee te wandelen. “VIBLO Leieland had het hoogste aantal deelnemers en als prijs wonnen zij een springkasteel”, zegt Katrien Delanote. “Het springkasteel stond de voorbije week op het voetbalterrein achter de school en alle kinderen, van de kleuters tot de leerlingen van het zesde leerjaar, zich even uitleven.”