Minister Hilde Crevits geflankeerd door Paul Renson en zijn zoon Leon bij de opening van Renson outdoor living.
Volledig scherm
Minister Hilde Crevits geflankeerd door Paul Renson en zijn zoon Leon bij de opening van Renson outdoor living. © Anthony Statius

Productiesite Renson ‘Outdoor Living’ operationeel, maar dringend nood aan werknemers: “Tegen 2022 moeten 50 vacatures ingevuld zijn”

Deinze/Nazareth/Kruisem‘We have jobs’. De slogan prijkt in koeien van letters op het nieuwe gebouw van Renson langs de E17 tussen Gent en Kortrijk. De nieuwe site waar terrasoverkappingen en tuinaccessoires worden gemaakt ,werd maandag officieel ingehuldigd in aanwezigheid van minister Hilde Crevits (CD&V) en ook daar klonk de vraag naar werknemers luid en duidelijk. “Tegen 2022 kunnen hier 300 mensen aan de slag zijn, maar momenteel hebben we 50 openstaande vacatures die nog moeten ingevuld worden”, zegt CEO Paul Renson.

 1. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.
 2. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.