Anja Stevens en Bart Debbaut bij hun koffiekluis.
Volledig scherm
Anja Stevens en Bart Debbaut bij hun koffiekluis. © Anthony Statius

Pralinja tovert bankkluis om tot gezellige koffiehoek

Genieten van een kopje koffie kan overal en altijd, maar in de Valentino-pralinezaak Pralinja in de Tolpoortstraat in Deinze winnen ze alvast de prijs voor meest originele zithoek. Eigenaars Bart Debbaut en Anja Stevens toverden een voormalige ingebouwde bankkluis om tot een gezellige koffiehoek, compleet met sfeerlichtjes en rode, fluwelen zetels. “Ideaal om even uit te rusten tijdens het shoppen of om te keuvelen”, zegt het koppel.

1 reactie

 • Nelly Rits

  2 jaar geleden
  Wij wisten reeds dat Pralinja een aanrader is in Deinze en dit gezellig koffiehoekje maakt een bezoek alleen maar leuker.
 1. Sophie (55) opent takeaway Flavours in Astene: “Smaken uit alle hoeken van de wereld”
  Astene/Sint-Martens-Latem

  Sophie (55) opent takeaway Flavours in Astene: “Smaken uit alle hoeken van de wereld”

  Met Flavours neemt de Latemse Sophie Van Mossevelde (55) hongerige klanten vanaf dit weekend mee op een culinaire reis rond de wereld. In haar takeaway-winkel in de Dorpsstraat in Astene (Deinze) vind je zowel stevige Italiaanse lasagne als fijne Franse mousses, maar ook kruidige Indische curry en Vlaamse klassiekers zoals hespenrolletjes. “Passie voor lekker eten kreeg ik met de paplepel mee”, zegt Sophie.
 2. Lara (17) is dochter van voetballer Fangio Buyse, finaliste Miss Belgium en kersvers Gentenaar: “Kans op de kroon? Ik heb alleszins de eigenschappen van een winnaar”
  Gent/Deinze

  Lara (17) is dochter van voetballer Fangio Buyse, finaliste Miss Belgium en kersvers Gentenaar: “Kans op de kroon? Ik heb alleszins de eigenschap­pen van een winnaar”

  Lara Buyse is amper 17, maar ze heeft al een hele geschiedenis achter de rug. Als dochter van voormalig voetballer Fangio Buyse uit Deinze woonde ze al in Griekenland en Cyprus, en onlangs verhuisde ze naar Gent. Een paar maanden nadat ze zich kandidaat stelde voor de Miss Belgium-verkiezing. Aan het einde van het voorjaar zal ze letterlijk haar beste beentje moeten voorzetten om dat felbegeerde kroontje binnen te halen. Na haar studies hoopt ze nog een stapje verder te gaan, door dokter te worden voor Artsen zonder Grenzen.
 1. Kinderdagverblijf De Speelboom geëvacueerd na brand: “Kinderen waren onder de indruk van de brandweer”
  Deinze

  Kinderdag­ver­blijf De Speelboom geëvacu­eerd na brand: “Kinderen waren onder de indruk van de brandweer”

  Een kokende pot vatte vrijdag vuur in kinderdagverblijf De Speelboom in Vinkt. De begeleidsters konden het vuur snel doven, maar de brandweer kwam toch ter plaatse. Eén van de begeleidsters werd in shock naar het ziekenhuis overgebracht. De kinderen liepen op geen enkel moment gevaar. “Ze waren erg onder de indruk toen wij kwamen”, zegt commandant Hillert Bingé.
 1. Twee epische filmmonsters clashen in Godzilla vs. Kong
  Play
  film

  Twee epische filmmon­sters clashen in Godzilla vs. Kong

 2. Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen
  Play
  bizar

  Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen