Dokter Johan Matthijs, burgemeester Simon Lagrange met 9870ste gevaccineerde Pol Defrene, Brigitte Delmeire met minister Van Peteghem en schepen Conny De Spiegelaere en burgemeester Jan Vermeulen (CD&V) met Antoine Martens.
Volledig scherm
Dokter Johan Matthijs, burgemeester Simon Lagrange met 9870ste gevaccineerde Pol Defrene, Brigitte Delmeire met minister Van Peteghem en schepen Conny De Spiegelaere en burgemeester Jan Vermeulen (CD&V) met Antoine Martens. © Anthony Statius

Postcodes 9800, 9850 en 9870 leveren cadeautje op in vaccinatiecentrum Brielpoort

Deinze/ZulteDe postcodes van Deinze (9800), Nevele (9850) en Zulte (9870) hebben voor drie bezoekers van het vaccinatiecentrum in de Brielpoort een cadeautje opgeleverd. Zultenaar Pol Defrene, Deinzenaar Brigitte Delmeire en Nevelaar Antoine Martens kregen een cadeaubon uit handen van minister van Financiën Vincent Van Peteghem.

 1. Deinzenaren testen ondergrondse afvalcontainers uit: “Hopelijk wordt het hier geen stortplaats”
  PREMIUM
  Deinze

  Deinzena­ren testen ondergrond­se afvalcon­tai­ners uit: “Hopelijk wordt het hier geen stort­plaats”

  De inwoners van de Markt in Deinze en de Bachtekerkstraat in deelgemeente Bachte-Maria-Leerne kunnen sinds vandaag met hun afval terecht in ondergrondse containers. Het principe is eenvoudig: bij restafval en pmd scan je je opgeladen kaartje en dan gaat het luik open. Toch hebben de inwoners nog wat bedenkingen. “Ik hoop dat men de containers tijdig zal ledigen of het wordt hier een stortplaats.”
 2. Familie Boterdaele stopt met Grand Café in Driespoort Shopping: “Bloeiende zaak, maar coronacrisis heeft zijn tol geëist”
  PREMIUM
  Deinze

  Familie Boterdaele stopt met Grand Café in Driespoort Shopping: “Bloeiende zaak, maar coronacri­sis heeft zijn tol geëist”

  Grand Café, de enige horecazaak in Driespoort Shopping Deinze, zal voorlopig de deuren nog niet openen. De coronacrisis eiste haar tol en de familie Boterdaele, die de zaak sinds 2015 uitbaatte, wil zich enkel nog focussen op restaurant ’t Fermetje in Astene. Driespoort Shopping heeft ondertussen al een nieuwe uitbater gevonden en deze zou midden juni opstarten.
 3. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"