Steven Lagaisse en Reinhilde Desmedt bij de opening van Loods Veertien.
Volledig scherm
PREMIUM
Steven Lagaisse en Reinhilde Desmedt bij de opening van Loods Veertien. © Anthony Statius

Pop-upbar om coronaverlies te compenseren levert gepeperde factuur op: “6.546 euro voor vier maanden muziek? Schandalig”

DeinzeMet een pop-upbar wilde Steven Lagaisse uit Deinze de verliezen door corona compenseren. Zijn licht- en geluidsfirma SLV Rent leed immers al grote verliezen door het wegvallen van evenementen. Maar voor een periode van vier maanden pop-upbar kreeg Steven een gepeperde rekening van auteursrechtenorganisatie Unisono in de bus. “6.546,07 euro voor vier maanden achtergrondmuziek? Dat is niet serieus”, zegt Steven.

 1. “Ik besef nu dat ik verslaafd ben aan het podium. Afkicken is bikkelhard”: showbizz op z’n gat, maar toch nieuwe single voor Filip D’haeze
  PREMIUM
  Waarschoot/Eeklo

  “Ik besef nu dat ik verslaafd ben aan het podium. Afkicken is bikkelhard”: showbizz op z’n gat, maar toch nieuwe single voor Filip D’haeze

  De showbizz ligt door de lockdown volledig op z’n gat, maar zanger en Ment TV-presentator Filip D’haeze (47) weigert stil te zitten. De man die geboren werd in Eeklo en opgroeide in Waarschoot gooit een cover van Angels van Robbie Williams op de feesttafels. “Ik durf toegeven dat ik in de put gezeten heb. Maar ik moet verder. Wanneer organisatoren binnenkort terug beginnen te boeken, zullen ze eerst denken aan artiesten die ze ook in deze lockdown zien passeren”, meent Filip. Wij gingen bij hem op de koffie.
 1. Martine Tanghe zingt samen met Samson & Gert!
  Play

  Martine Tanghe zingt samen met Samson & Gert!

 2. Zo brengen transportbedrijven het coronavaccin tot bij u, en Brussel speelt daarin een belangrijke rol
  Play

  Zo brengen transport­be­drij­ven het coronavac­cin tot bij u, en Brussel speelt daarin een belangrij­ke rol