Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © anp

Politie pakt vermoedelijke daders ZEB-winkeldiefstallen op

De politie heeft dit weekend een drietal verdachten opgepakt die wellicht betrokken zijn bij winkeldiefstallen in verschillende filialen van kledingwinkel ZEB. Ze zouden onder meer toegeslagen hebben in de winkel in Deinze.

0 reacties

 1. Liefst 376.000 euro naar verkeerde rekening gestort: werkneemster van Stad Deinze slachtoffer van online oplichters
  Deinze

  Liefst 376.000 euro naar verkeerde rekening gestort: werkneem­ster van Stad Deinze slachtof­fer van online oplichters

  Een werkneemster van Stad Deinze is slachtoffer geworden van internetfraude tijdens het betalen van een factuur. De vrouw dacht dat ze de rekening betaalde voor openbare werken, maar stortte in werkelijkheid maar liefst 376.000 euro naar oplichters. Zes mannen die deel uitmaakten van het phishing-netwerk moesten zich daarvoor woensdag in de rechtbank verantwoorden.
 2. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen