Koen Van Vynckt, André Bollaert, Dirk De Meester en kunstenaar Didier Decaluwé, die zijn werken toont op zondag 8 augustus.
Volledig scherm
Koen Van Vynckt, André Bollaert, Dirk De Meester en kunstenaar Didier Decaluwé, die zijn werken toont op zondag 8 augustus. © Anthony Statius

Poeselaars zetten troeven in de kijker met herbergenwandeling

PoeseleDe Poeselaars vieren de 900ste verjaardag van hun dorp met een feestweekend. Op zondag 8 augustus is iedereen welkom om Poesele te verkennen tijdens een wandeling door het verleden én het heden, waarbij je verdwenen herbergen, maar ook hedendaagse bedrijven en kunstenaars kan ontdekken.

  1. Infosessies over spaarkaarten Gezinsbond
    Deinze

    Infoses­sies over spaarkaar­ten Gezinsbond

    Het stadsbestuur van Deinze en de Gezinsbond organiseren op maandag 10 en dinsdag 11 oktober een infosessie voor de Deinse handelaars over het spaarsysteem van de Gezinsbond. Dankzij de lidkaart van de Gezinsbond genieten de leden het hele jaar door van heel wat voordelen en kortingen. Wanneer gezinnen een aankoop doen bij een deelnemende handelaar of deelnemen aan activiteiten, ontvangen ze digitaal korting op hun lidkaart. Hoe meer ze hun lidkaart gebruiken, hoe meer korting ze sparen. Met de gespaarde korting kunnen ze bij eender welke deelnemende handelaar nieuwe aankopen doen, en dit per schijf van 5 euro. De infoavonden vinden plaats om 19 uur in de raadzaal van dienstencentrum Leiespiegel. Inschrijven kan tot woensdag 5 oktober via www.deinze.be/spaarkaartsysteem.