Het nieuwe voetpad sluit aan op de verhoogde oversteekplaats en een groen zebrapad leidt de medewerkers tot aan de deur.
Volledig scherm
PREMIUM
Het nieuwe voetpad sluit aan op de verhoogde oversteekplaats en een groen zebrapad leidt de medewerkers tot aan de deur. © Anthony Statius

Personeel Demival veiliger naar het werk dankzij voetpaden: “Extra prioriteit na dodelijk ongeval”

DeinzeDe meer dan 600 medewerkers van maatwerkbedrijf Demival in Petegem (Deinze) kunnen zich op een veiligere manier naar het werk begeven. De stad Deinze legde een voetpad aan in de omliggende straten in het industrieterrein en een verhoogde oversteekplaats en een groen zebrapad aan de ingang moeten de wandelaars beter beschermen. In 2017 liet een 43-jarige medewerkster het leven toen ze op weg naar de bushalte werd gegrepen door een vrachtwagen. 

 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 2. Zin in een pintje of hapje in het groen? Dit zijn onze terrastips voor Deinze en het Meetjesland
  PREMIUM
  Deinze-Meetjesland

  Zin in een pintje of hapje in het groen? Dit zijn onze terrastips voor Deinze en het Meetjes­land

  Nu de horeca terug klanten buiten mag ontvangen, gaan wij drie weken lang op zoek naar de mooiste plekjes waar je de voeten onder tafel kan schuiven. Deze week: de mooiste terrassen in het groen in de regio van Deinze en het Meetjesland. Van dineren in een Tomorrowland-tent tot culinair verwend worden in de tuin van Eden: deze zes groene oases zijn alvast een bezoekje waard. Voor meer terrastips kan je op verkenning in deze link.
 1. Man wil dak herstellen maar dat loopt helemaal anders dan gepland
  Play

  Man wil dak herstellen maar dat loopt helemaal anders dan gepland

 2. Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan
  Play

  Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan