Steffen Lahaye toont trots het resultaat, ook dochter Oona is tevreden met haar vlecht.
Volledig scherm
Steffen Lahaye toont trots het resultaat, ook dochter Oona is tevreden met haar vlecht. © Anthony Statius

Papa’s leren vlechtjes maken: deze heren kregen vandaag het ultieme vaderdagcadeau

Een workshop hairstyling voor papa’s en dochters? Op Vaderdag is het een waardig alternatief geworden voor een fietstochtje met het hele gezin. Bij Crealief in Deinze mocht een tiental papa’s zich zondagochtend even uitleven met een vissengraatvlecht of een strakke dot. 

 1. Vijf katholieke Deinse basisscholen sluiten door overmacht: uitschieter van 18 besmettingen in één klas
  PREMIUM
  Deinze

  Vijf katholieke Deinse basisscho­len sluiten door overmacht: uitschie­ter van 18 besmettin­gen in één klas

  Het bestuur van de Katholieke Scholen Regio Deinze heeft beslist om vijf van de tien vestigingen te sluiten. Vanaf donderdag zitten alle 703 leerlingen van de basisscholen Wonterwijs in Wontergem, De Kerselaar in Gottem, De Vrije Basisschool in Zeveren en Vinkt en Leernest in Bachte-Maria-Leerne thuis of in de noodopvang. De reden is overmacht door het grote aantal besmettingen, met als uitschieter basisschool Leernest, waar 18 van de 26 zesdejaars besmet zijn. “De veerkracht bij het personeel is bijna op”, zegt algemeen directeur Sabine De Meyer.
 2. Deinze zet vrijwilligers en initiatieven in de kijker met Studio Donza: “We gaan voor de titel ‘warmste stad van Vlaanderen’”
  Deinze

  Deinze zet vrijwilli­gers en initiatie­ven in de kijker met Studio Donza: “We gaan voor de titel ‘warmste stad van Vlaanderen’”

  Om wat warmte in deze kille tijden te brengen, lanceert de stad Deinze het initiatief Studio Donza. Vrijwilligers die zich inzetten voor hun medemens en straffe initiatieven krijgen de komende weken een forum op de gelijknamige Facebookpagina en op zondag 20 december volgt een apotheosemoment op Radio Tequila. “Het zijn voor iedereen uitdagende tijden, maar er zijn nog veel mensen gemotiveerd om iets moois te doen voor hun medemens”, zegt burgemeester Jan Vermeulen (CD&V).
 1. Niels Destadsbader neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'
  Play
  The Masked Singer

  Niels Destadsba­der neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'

 2. Avond voor tweede lockdown zorgt voor 706 (!) km file op Parijse wegen
  Play

  Avond voor tweede lockdown zorgt voor 706 (!) km file op Parijse wegen