Patrick Lataire bij een van de paaltjes die voor de zoveelste keer werden vernield.
Volledig scherm
Patrick Lataire bij een van de paaltjes die voor de zoveelste keer werden vernield. © Anthony Statius

Paaltjes en vangrails aan Vaart Rechteroever voor de zoveelste keer vernield

De signalisatiepaaltjes en de vangrails aan Vaart Rechteroever ter hoogte van Declercq Stortbeton werden vorige week voor de zoveelste keer kapotgereden. Volgens Patrick Lataire van Declercq Stortbeton staat de teller ondertussen al op vijfendertig. “Ik ben het beu om scherven op te vegen na de zoveelste aanrijding. Het zwaar vervoer komende van Gent wordt via de Filliers omgeleid, maar door de asverschuivingen is het hier veel te smal. Hopelijk gebeuren er geen dodelijke ongevallen”, zegt Patrick.

2 reacties

  • Germain Cannoot

    3 jaar geleden
    Dit is een probleem die door voorbijgangers maar al te goed bekend is,ikzelf kom er ook bijna dagelijks langs, en om eerlijk te zijn de paaltjes hebben meer omver gelegen dan rechtgestaan, inclusief de vangrails.Maar beweren dat je dat nog niet opgemerkt hebt ??het verhaaltje van de kop in t zand is ook leuk,nu graag een oplossing aub,in het belang van alle voorbijgangers,denk ook aan de veiligheid van de fietsers...
  • Kelly de Jonghe

    3 jaar geleden
    De paaltjes en vangrails hadden er in de eerste plaats nooit mogen staan. Het is industriegebied.. vrachtwagens.. welke top ingenieur hier weer het meesterbrein achter was, geen idee..