Patrick De Keyser met juf Mia Van Loocke en juf Ellen Claus bij enkele leerlingen van de derde kleuterklas, waaronder kleindochter Laura.
Volledig scherm
Patrick De Keyser met juf Mia Van Loocke en juf Ellen Claus bij enkele leerlingen van de derde kleuterklas, waaronder kleindochter Laura. © Anthony Statius

Ouders en grootouders lezen voor in Leieparel

DeinzeIn basisschool Leieparel werden ouders en grootouders opgetrommeld om donderdagvoormiddag te komen voorlezen. Zo mocht Patrick De Keyser zijn kleindochter Laura en enkele klasgenootjes entertainen.

 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 2. Eenrichtingsverkeer Poelstraat blijft de gemoederen beroeren: “Er wordt niet naar ons geluisterd”
  PREMIUM
  Deinze

  Eenrich­tings­ver­keer Poelstraat blijft de gemoederen beroeren: “Er wordt niet naar ons geluisterd”

  Het buurtprotest van enkele bewoners van de negenstratenwijk - de wijk rond zaal Ter Wilgen - in Petegem-aan-de-Leie lijkt tot nu toe een slag in het water. De stad wil in de Poelstraat eenrichtingsverkeer invoeren, maar daar gaat niet iedereen mee akkoord. “Ondanks een petitie en enkele vergaderingen met wijkambassadeurs wijkt men niet af van de plannen. We hebben het gevoel dat er niet naar ons wordt geluisterd”, klinkt het.