De organisatoren, enkele vechters en peter en meter Willy Planckaert en Katja Retsin bij het kick-off-moment in Palaestra.
Volledig scherm
De organisatoren, enkele vechters en peter en meter Willy Planckaert en Katja Retsin bij het kick-off-moment in Palaestra. © Anthony Statius

Organisatoren, deelnemers, Willy Planckaert en Katja Retsin klaar voor Deinze beweegt tegen kanker!

DeinzeDe organisatoren van ‘Deinze beweegt tegen kanker!’, het alternatief voor Levensloop Deinze, doen nog een laatste warme oproep aan alle vechters en sympathisanten om zich in te schrijven. Op zondag 10 oktober is iedereen welkom aan gemeenteschool De Vaart in Nevele om te wandelen, lopen, fietsen en de hond uit te laten voor het goede doel. Meter Katja Retsin en peter Willy Planckaert zullen ook van de partij zijn.

  1. Daar zijn de mondmaskers in de horeca weer: “Veiligheid gaat voor de glimlach”
    PREMIUM
    Deinze/Olsene/Aalter

    Daar zijn de mondmas­kers in de horeca weer: “Veiligheid gaat voor de glimlach”

    Verschillende horecazaken kiezen er door de stijgende coronacijfers bewust voor om de bediening weer met mondmasker te laten gebeuren. Bij Nikky’s in Deinze en Bistro Marron in Olsene (Zulte) hebben uitbaters en bediening het masker weer op. Ook de ceremoniemeester in het gemeentehuis van Aalter zet het masker weer op. “De cijfers stijgen, dus we nemen zelf onze verantwoordelijkheid.”