In de huidige rijrichting kan Peter met zijn vrachtwagen nipt zijn parking achterwaarts oprijden om te laden en te lossen.
Volledig scherm
In de huidige rijrichting kan Peter met zijn vrachtwagen nipt zijn parking achterwaarts oprijden om te laden en te lossen. © Anthony Statius

Omkeren rijrichting Ommegangstraat brengt problemen mee voor uitbater Euro P.A.: “Laden en lossen wordt onmogelijk, hopelijk komt er een oplossing”

Het omkeren van de rijrichting in de Ommegangstraat verloopt niet zonder slag of stoot. Peter Vanhove, die er met Euro P.A. al twintig jaar audio- en lichtmateriaal verhuurt, vreest dat hij niet meer zal kunnen laden en lossen.“Ik ben niet tegen een verkeersluwe straat, maar ik moet wel mijn werk kunnen doen”, zegt Peter. De verkeersmaatregel werd goedgekeurd op de gemeenteraad.

0 reacties

 1. Weer nood aan échte sportsensatie in de woonkamer? Dit zijn onze favoriete sportdocumentaires

  Weer nood aan échte sportsensa­tie in de woonkamer? Dit zijn onze favoriete sportdocu­men­tai­res

  Sportwedstrijden kijken is niet meer wat het geweest is: het blijft gek om geen publiek in de grote stadions te zien. Maar niet getreurd: om de sensatie van sport terug naar uw woonkamer te brengen, verzamelde onze redactie de beste sportdocumentaires van het moment. Ons aanbod? Een turbulent portret van Tiger Woods op Streamz, een blik achter de schermen bij Tottenham Hotspur op Prime Video en de koningsdiscipline van de racesport op Netflix. Zetel? Dekentje? Let’s go!
 1. Straffe dronebeelden tonen enorme brand in natuurgebied in Brecht
  Play

  Straffe dronebeel­den tonen enorme brand in natuurge­bied in Brecht

 2. Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwagen
  Play

  Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwa­gen