Filip Turf, Filip Vervaeke, Chantal Van Wonterghem, Pascale Goeteyn en Eric Cleve van Feest- en Sportcomité Niet Versaegen. Jean-Paul Valepyn staat niet op de foto.
Volledig scherm
Filip Turf, Filip Vervaeke, Chantal Van Wonterghem, Pascale Goeteyn en Eric Cleve van Feest- en Sportcomité Niet Versaegen. Jean-Paul Valepyn staat niet op de foto. © Anthony Statius

Niet Versaegen organiseert Keifaute Kwies

NeveleHet Feest- en Sportcomité Niet Versaegen organiseert op zaterdag 5 november de Keifaute Kwies. Deze vindt om 20 uur plaats in zaal Novy in Nevele.

 1. Kruispunt Gentpoortstraat-Kaaistraat tijdelijk afgesloten
  Deinze

  Kruispunt Gentpoort­straat-Kaaistraat tijdelijk afgesloten

  Het kruispunt tussen de Gentpoortstraat en de Kaaistraat in het centrum van Deinze wordt deze week afgesloten. Op donderdag 1 en vrijdag 2 december worden er nutswerken uitgevoerd op het kruispunt. Voetgangers en fietsers kunnen er nog passeren, maar het gemotoriseerd verkeer moet een omleiding volgen. Er wordt een omleiding voorzien via de Gentpoortstraat – Peter Benoitlaan – Guido Gezellelaan – Kalkhofstraat – Leiedam.
 2. Xavier (50) neemt bekend restaurant in hartje Latem over: “De Klokkeput blijft zeven dagen op zeven open”
  Sint-Martens-Latem

  Xavier (50) neemt bekend restaurant in hartje Latem over: “De Klokkeput blijft zeven dagen op zeven open”

  De Klokkeput, één van de bekendste horeca-adresjes in Sint-Martens-Latem, heeft een nieuwe eigenaar. Xavier Willems uit Bachte-Maria-Leerne (Deinze) nam de fakkel over van Patrick Verstraete, die de laatste 20 jaar voor gezelligheid zorgde in het dorp. De Klokkeput blijft grotendeels hetzelfde, maar met nieuwe gerechten en wijnen, waarvan enkele met een hoek af, wil Xavier ook nieuwe klanten aantrekken.
 1. Nieuwe ontsluitingsweg voor bussen tussen N43 en station: “We halen busverkeer weg uit het stadscentrum”
  Deinze

  Nieuwe ontslui­tings­weg voor bussen tussen N43 en station: “We halen busverkeer weg uit het stadscen­trum”

  De stad Deinze wil volgend jaar een nieuwe ontsluitingsweg voor bussen voorzien tussen de Gentsesteenweg (N43) en het station. Hiervoor neemt het stadsbestuur een reservatiestrook van 20 meter breed in erfpacht op de site Pericles, waar in de toekomst woningen en handelszaken komen. “Met deze nieuwe weg halen we 85 bussen weg van de Knok, wat de doorstroming zal verbeteren”, zegt burgemeester Jan Vermeulen (CD&V).