pannenkoeken
Volledig scherm
pannenkoeken © rv

Natuurpunt start werkjaar met natuurwandeling en pannenkoekenfeest

Natuurpunt Tussen Leie en Schelde trapt op zondag 26 januari haar werkjaar af met een natuurwandeling en een gratis pannenkoekenfeest. Dit vindt plaats in de Zeverenbeekvallei in Zeveren, Deinze.

 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  2

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 2. Goedgevulde dansvloer op seniorenfeest in Brielpoort
  Deinze

  Goedgevul­de dansvloer op senioren­feest in Brielpoort

  Het seniorenfeest in de Brielpoort in Deinze staat altijd garant voor ambiance en fijne ontmoetingen. Donderdagnamiddag verzamelden zo’n 500 Deinzenaren om er gratis oliebollen te eten en af en toe een dansje te wagen op de centrale dansvloer. DJ Eddy Vroman wist met enkele klassiekers heel wat koppeltjes te motiveren om hun beste moves te tonen en daarna toonden de danseressen van De Zorgenbrekers dat op choreografie geen leeftijd staat. Het was even wachten op de hoofdact Celien Hermans, die de zaal vulde met haar krachtige stem en tijdloze liedjes zoals Rien de rien van Edith Piaf. Wie Celien aan het werk wil zien, kan op woensdag 3 augustus naar het Kaandelpark komen, waar ze samen met haar mama Margriet en een live band voor nog meer ambiance zal zorgen.
 3. Bieren waarvan de naam je even doet glimlachen: “Dulle Teve is een scheldnaam voor een vervelende vrouw”
  PREMIUM
  West-Vlaanderen

  Bieren waarvan de naam je even doet glimlachen: “Dulle Teve is een scheldnaam voor een vervelende vrouw”

  Het lijkt erop dat elke zichzelf respecterende brouwerij tegenwoordig een biertje in het assortiment heeft met een gekke naam. Hete Klinke, Femme Fatale, De Dulle Teve, vaak is er een link met een vrouw, maar er zijn ook andere onderwerpen waarmee de spot wordt gedreven. De flesjes hebben een onweerstaanbare aantrekkingskracht, zoveel is zeker. De vraag is echter of het bier ook lekker is? We stellen er hieronder enkele voor.
 4. Koen De Beir (51), muziekbrein achter ‘Take me Loooooove’, zet restaurant te koop: “Liever koken bij mensen thuis, maar eerst nog optreden op Tien om te Zien”
  PREMIUM
  Eeklo/Gent

  Koen De Beir (51), muziek­brein achter ‘Take me Loooooove’, zet restaurant te koop: “Liever koken bij mensen thuis, maar eerst nog optreden op Tien om te Zien”

  Koen De Beir, in de jaren negentig het muzikale brein achter de groep Good Shape, zet zijn restaurant Chez De Beir in Eeklo te koop. Hij had eerder al tien jaar de Champagnebar in Gent, maar wil in de toekomst alleen nog bij mensen aan huis koken. En weer wat meer muziek maken. Maandag mag hij met Good Shape alvast naar de opname van ‘Tien om te Zien’.