Louiz Blancke mocht de photobooth al eens uittesten.
Volledig scherm
Louiz Blancke mocht de photobooth al eens uittesten. © Anthony Statius

Mudel rijdt kinderen terug in de tijd en zet ze op de foto in unieke trapauto: “Deel de beelden zoveel mogelijk”

DeinzeDe trapautocollectie die de stad Deinze kocht is opnieuw te bewonderen in het mudel. Tijdens de feestdagen kunnen kinderen met één van de unieke Torck-wagentjes op de foto met als achtergrond de Deinse Markt uit 1920.

 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 3. Overleden renner Bjorg Lambrecht krijgt eerbetoon in de lucht tijdens doortocht Ronde: “Dankbaar dat zovelen hem nog warm hart toedragen”
  PREMIUM

  Overleden renner Bjorg Lambrecht krijgt eerbetoon in de lucht tijdens doortocht Ronde: “Dankbaar dat zovelen hem nog warm hart toedragen”

  De doortocht van de Ronde van Vlaanderen dit weekend in Knesselare wordt opgedragen aan de betreurde renner Bjorg Lambrecht. Zondag zou hij 26 jaar worden, en net dan rijdt de Ronde door zijn geboortedorp. Formatieteam ‘The Victors’ zorgt voor een eerbetoon in de lucht. Maar er is meer. “We hebben iets speciaals in petto”, zegt piloot Manu De Craene van formatieteam The Victors.
  Knesselare