De kersverse mama's met hun dochter, hun mama's en grootmoeder.
Volledig scherm
De kersverse mama's met hun dochter, hun mama's en grootmoeder. © Lieve De Bruycker

Mila en Stella zorgen voor dubbel viergeslacht

DeinzeEen viergeslacht is iets speciaals, maar een dubbel viergeslacht is nog een pak uitzonderlijker. Zeker wanneer de mama’s naast nichtjes ook goed vriendinnen zijn. Met de geboorte van Mila Gevaert is Deinze zo’n dubbel viergeslacht rijker.

 1. REPORTAGE. “De generositeit uit andere delen van het land is een waar lichtpunt in deze donkere tijden”
  PREMIUM

  REPORTAGE. “De generosi­teit uit andere delen van het land is een waar lichtpunt in deze donkere tijden”

  Meubels, kleren, flessenwater, blikvoeding, speelgoed... In heel het land werd de afgelopen dagen massaal noodhulp ingezameld voor de slachtoffers van de zondvloed. Het voorbije weekend gingen al die spullen in vrachtwagens, bestelbusjes en volgestouwde koffers van personenwagens naar de getroffen regio’s. Niet altijd 100 procent gecoördineerd, maar daarom zeker niet minder welkom. “Het doet enorm veel deugd om te weten dat mensen van over de taalgrens, en zelfs van over de landsgrens, aan ons denken.”
 2. Deinse fitnessclub installeert obstakelparcours voor ‘ninja warriors’ en ‘viking runners’
  Deinze

  Deinse fitness­club instal­leert obstakel­par­cours voor ‘ninja warriors’ en ‘viking runners’

  Wie goed voorbereid aan de Strong Viking Run of een andere obstakelrun wil beginnen, kan nu ook komen trainen bij Infinity Fitness in Bachte-Maria-Leerne (Deinze). Uitbaters Charlotte Claeys en Cristian Ghita installeerden er een hindernissenparcours in de tuin, waarop je vrij kan oefenen of lessen kan volgen. “Niets leukers dan buiten sporten, volledig coronaproof”, zegt Charlotte.