Kasteel Ten Bosse/ D'Hulhaege doet dienst als vaccinatiecentrum.
Volledig scherm
Kasteel Ten Bosse/ D'Hulhaege doet dienst als vaccinatiecentrum. © Anthony Statius

Meer dan 55.000 volwassenen kregen boosterprik in D’Hulhaege

Deinze/Zulte/De Pinte/Sint-Martens-Latem/NazarethOp twee maanden tijd kregen meer dan 55.000 volwassenen uit Deinze, Zulte, Nazareth, De Pinte en Sint-Martens-Latem hun boosterprik tegen het coronavirus in de voormalige feestzaal D’Hulhaege in Deinze. “We mogen spreken van een groot succes”, zegt, dokter Johan Matthijs, voorzitter van de eerstelijnszone Schelde en Leie. 

  1. BELOOFD IS BELOOFD. Hoe zit het met de stadsboulevard tussen de N43 en N35? Krijgt ook KSA Ahoy Vinkt een nieuw gebouw? En wat met de bibliotheek?
    PREMIUM
    deinze

    BELOOFD IS BELOOFD. Hoe zit het met de stadsboule­vard tussen de N43 en N35? Krijgt ook KSA Ahoy Vinkt een nieuw gebouw? En wat met de biblio­theek?

    De bestuursperiode van uw gemeentebestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren tien beloftes van het stadsbestuur, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Deinze, de snel groeiende stad aan de Leie waar veel geïnvesteerd wordt in onder andere cultuur en fietsinfrastructuur, maar die op vlak van mobiliteit nog veel werk voor de boeg heeft. Hoe zit dat met die stadsboulevard? En het doortrekken van de Zwarte Baan? Hieronder een stand van zaken.