De feiten speelden zich af in de Melkerijstraat in Hansbeke.
Volledig scherm
PREMIUM
De feiten speelden zich af in de Melkerijstraat in Hansbeke. © Arne Blomme

Man (68) verjaagt inbreker met baseballknuppel: “Tijdens zijn vlucht struikelde de dief zelfs over zijn eigen voeten”

HansbekeDieven zullen voortaan twee keer nadenken wanneer ze inbreken bij Dirk K. in de Melkerijstraat in Hansbeke. Toen een inbreker het slot probeerde te forceren, zwaaide Dirk de voordeur open met een baseballknuppel in de aanslag. De verschrikte dief zette het op een lopen. 

 1. Stad Deinze opgelicht met vervalste factuur in bouwdossier cc Leietheater

  Oplichters maken stad Deinze 376.274 euro armer in bouwdos­sier

  De stad Deinze is het slachtoffer geworden van oplichting door derden. Voor de bouw van het toekomstig cultureel centrum Leietheater werd een valse factuur van 376.274,45 euro betaald aan een criminele organisatie. De feiten dateren van het voorjaar en het parket is met een gerechtelijk onderzoek bezig. “We hebben er alle vertrouwen in dat we ons geld gaan terugzien. De bouw van het Leietheater komt door het dossier niet in het gedrang”, zegt burgemeester Jan Vermeulen (CD&V).
 2. Coronawandeling in Astene
  Astene

  Coronawan­de­ling in Astene

  De vzw Wandelclub Natuurvrienden Deinze organiseert haar eerste wandeling van het nieuwe jaar in Astene. Aan deze coronawandeling kan je tussen vrijdag 14 januari en vrijdag 28 januari deelnemen. De wandelroute start aan zaal Ten Hove in de Nieuwstraat 3 en je kan ze op eeneigen gekozen tijdstip en tempo maken. De wandeling is aangeduid met de gekende clubpijlen en aan de startplaats hangt er een plannetje met QR-code daie je kan scannen. Er zijn twee lussen voorzien, waarvan één toegankelijk is voor rolstoelen.