De MAKO-robot van het AZ Sint-Vincentius.
Volledig scherm
De MAKO-robot van het AZ Sint-Vincentius. © rv

MAKO-robot zorgt voor betere knieprothesen in ziekenhuis van Deinze

DeinzeMet de MAKO-robot heeft het AZ Sint-Vincentius in Deinze er een innovatief  toestel bij voor totale knieprothesen. Door de inzet van de robot willen orthopedisch chirurgen Peter Mahieu en Pieter Ackerman de klinische resultaten nog verder optimaliseren.

  1. Frituuruitbaters Fré en Sofie bekampen ongezonde gewoontes in Da’s dikke liefde: “Ik denk dat vele Vlamingen zich in ons zullen herkennen”
    PREMIUM
    Deinze

    Frituuruit­ba­ters Fré en Sofie bekampen ongezonde gewoontes in Da’s dikke liefde: “Ik denk dat vele Vlamingen zich in ons zullen herkennen”

    Frederick Vandenheede (43) en Sofie Verhegge (44) van frituur/eethuis Sofré in Deinze geven zichzelf binnenkort bloot in het realityprogramma ‘Da’s dikke liefde’ op Play4. Het koppel krijgt hulp van seksuologe Lotte Vanwezemael en dokter Servaas Bingé om iets te doen aan hun ongezonde levensstijl. Het tv-programma kreeg al veel kritiek omdat het enkel focust op mensen met overgewicht. “Het draait om meer dan dat cijfer op de weegschaal, ik denk dat vele Vlamingen zich in ons zullen herkennen”, zegt Sofie.