Madeleine Van de Sompele kreeg haar prijs in ontvangst van burgemeester Jan Vermeulen en schepen van Toerisme Bruno Dhaenens.
Volledig scherm
Madeleine Van de Sompele kreeg haar prijs in ontvangst van burgemeester Jan Vermeulen en schepen van Toerisme Bruno Dhaenens. © Anthony Statius

Madeleine (12) wint fotowandelzoektocht

Deinze/WontergemMadeleine Vande Sompele (12) uit Wontergem is de winnares van de fotowandelzoektocht die werd georganiseerd in Grammene. Zij mocht donderdag haar prijs in ontvangst nemen.

 1. Gegrepen op zebrapad door auto: vrouw gewond naar ziekenhuis
  Dentergem

  Gegrepen op zebrapad door auto: vrouw gewond naar ziekenhuis

  Langs de Wontergemstraat in Dentergem, ter hoogte van supermarkt Obelix, gebeurde vrijdag om 16.40 uur een ongeval. Een vrouwelijke voetganger werd er op het zebrapad opgeschept door een auto. De bestuurster verklaarde dat ze de zwakke weggebruiker niet had opgemerkt omdat ze verblind was door de laagstaande zon. Eerder vrijdag was dat ook al de aanleiding van een nog zwaarder ongeval langs de Gentstraat in Meulebeke. Het slachtoffer in Dentergem liep een hoofdwonde op en werd naar het Sint-Andriesziekenhuis in Tielt gebracht. De brandweer snelde ter plaatse om de plaats van het ongeval te beveiligen.
 2. Ief Nollet (TC Deinze) ziet dat trainerscursussen padel groot succes zijn: “Sport zit nog lang niet aan zijn plafond”
  PADEL

  Ief Nollet (TC Deinze) ziet dat trainers­cur­sus­sen padel groot succes zijn: “Sport zit nog lang niet aan zijn plafond”

  Padel is de snelst groeiende sport in ons land. Hoe lang kan dit broertje van het tennis zijn groeispurt voortzetten? We vroegen het aan Ief Nollet, voorzitter van TC Deinze, maar vooral een sportieve duizendpoot. Regionale topper in het tenniscircuit, nationale subtopper in padel en ook docent in de trainerscursus van deze sport. Hij vindt dat de opleiding van de trainers de sport nog extra brandstof geeft.
 1. "Oh my God, ik lig met een puber in bed!": 'Uit de Kleren' begint met een sisser
  Play
  Uit de Kleren

  "Oh my God, ik lig met een puber in bed!": 'Uit de Kleren' begint met een sisser

 2. Piepjonge Bart Peeters was voorbestemd voor showbizz: "Ik gooide met vlijmscherpe messen naar mijn broer"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Piepjonge Bart Peeters was voorbe­stemd voor showbizz: "Ik gooide met vlijmscher­pe messen naar mijn broer"