Volledig scherm

Lokaalmarkt Deinze schakelt opnieuw over naar afhaalservice

DeinzeLokaalmarkt Deinze zet opnieuw in op LokaalAfhaal. “Omdat we tijdens de feestdagen alleen maar het beste op ons bord willen, blijft LokaalAfhaal open met afhaalmomenten op woensdag 23 en 30 december”, zegt organisator Jensen Vercamer.

 1. Kinderdagverblijf De Speelboom geëvacueerd na brand: “Kinderen waren onder de indruk van de brandweer”
  Deinze

  Kinderdag­ver­blijf De Speelboom geëvacu­eerd na brand: “Kinderen waren onder de indruk van de brandweer”

  Een kokende pot vatte vrijdag vuur in kinderdagverblijf De Speelboom in Vinkt. De begeleidsters konden het vuur snel doven, maar de brandweer kwam toch ter plaatse. Eén van de begeleidsters werd in shock naar het ziekenhuis overgebracht. De kinderen liepen op geen enkel moment gevaar. “Ze waren erg onder de indruk toen wij kwamen”, zegt commandant Hillert Bingé.
 2. Stad Deinze opgelicht met vervalste factuur in bouwdossier cc Leietheater

  Oplichters maken stad Deinze 376.274 euro armer in bouwdos­sier

  De stad Deinze is het slachtoffer geworden van oplichting door derden. Voor de bouw van het toekomstig cultureel centrum Leietheater werd een valse factuur van 376.274,45 euro betaald aan een criminele organisatie. De feiten dateren van het voorjaar en het parket is met een gerechtelijk onderzoek bezig. “We hebben er alle vertrouwen in dat we ons geld gaan terugzien. De bouw van het Leietheater komt door het dossier niet in het gedrang”, zegt burgemeester Jan Vermeulen (CD&V).
 1. Wilde achtervolging eindigt in mineur
  Play

  Wilde achtervol­ging eindigt in mineur

 2. Toeristen opeengepakt in Roemeens skioord
  Play

  Toeristen opeenge­pakt in Roemeens skioord