Overgrootmoeder Jeanne, mama Britt met Livia en grootmoeder Jeanette.
Volledig scherm
Overgrootmoeder Jeanne, mama Britt met Livia en grootmoeder Jeanette. © rv

Livia zorgt voor viergeslacht in Deinze

 1. Stad Deinze opgelicht met vervalste factuur in bouwdossier cc Leietheater

  Oplichters maken stad Deinze 376.274 euro armer in bouwdos­sier

  De stad Deinze is het slachtoffer geworden van oplichting door derden. Voor de bouw van het toekomstig cultureel centrum Leietheater werd een valse factuur van 376.274,45 euro betaald aan een criminele organisatie. De feiten dateren van het voorjaar en het parket is met een gerechtelijk onderzoek bezig. “We hebben er alle vertrouwen in dat we ons geld gaan terugzien. De bouw van het Leietheater komt door het dossier niet in het gedrang”, zegt burgemeester Jan Vermeulen (CD&V).
 2. PC Leiehoek Machelen wint Grand Cru-petanquetornooi
  Deinze/Zulte

  PC Leiehoek Machelen wint Grand Cru-petanque­tor­nooi

  Onder een stralende zon kwamen 32 teams afgezakt naar het Grand Cru-petanquetornooi in Petegem-aan-de-Leie (Deinze). Naast teams uit Deinze en Zulte kwamen ook petanquers uit Lievegem, Oudenaarde en Izegem naar de terreinen van PCDe Witte Kaproenen. De spannende finale werd gespeeld tussen De Rotse Izegem en PC Leiehoek Machelen, die uiteindelijk aan het langste eind trok. Roland Van Daele en zijn kleinzonen Arne en Ybe Vertriest kregen nog enkele flessen goede wijn en een fles pastis mee naar huis.
 1. Ronny (61) sluit showroom na plots overlijden van zijn vrouw: “Thessa was het gezicht van de winkel, nu werk ik alleen verder achter de schermen”
  PREMIUM
  Astene/Deinze

  Ronny (61) sluit showroom na plots overlijden van zijn vrouw: “Thessa was het gezicht van de winkel, nu werk ik alleen verder achter de schermen”

  De elektrozaak Ronny’s HQ langs de Emiel Clauslaan in Astene staat te huur. Eind juli sluit de showroom, maar aan stoppen denkt zaakvoerder Ronny Van De Walle (61) nog niet. “Mijn vrouw Thessa stond in de winkel en na haar plotse overlijden was het moeilijk om alles te combineren. Ronny’s HQ blijft bestaan als servicewinkel, want ik wil mijn klanten niet in de steek laten.”