De Lindestraat wordt afgesloten voor rioleringswerken.
Volledig scherm
De Lindestraat wordt afgesloten voor rioleringswerken. © Stad Deinze

Lindestraat drie dagen afgesloten

HansbekeDe Lindestraat in deelgemeente Hansbeke wordt afgesloten voor rioleringswerken. Er wordt in een omleiding voorzien. 

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 2. Gegrepen op zebrapad door auto: vrouw gewond naar ziekenhuis
  Dentergem

  Gegrepen op zebrapad door auto: vrouw gewond naar ziekenhuis

  Langs de Wontergemstraat in Dentergem, ter hoogte van supermarkt Obelix, gebeurde vrijdag om 16.40 uur een ongeval. Een vrouwelijke voetganger werd er op het zebrapad opgeschept door een auto. De bestuurster verklaarde dat ze de zwakke weggebruiker niet had opgemerkt omdat ze verblind was door de laagstaande zon. Eerder vrijdag was dat ook al de aanleiding van een nog zwaarder ongeval langs de Gentstraat in Meulebeke. Het slachtoffer in Dentergem liep een hoofdwonde op en werd naar het Sint-Andriesziekenhuis in Tielt gebracht. De brandweer snelde ter plaatse om de plaats van het ongeval te beveiligen.
 1. Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af
  Play

  Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af

 2. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven