LIdar
Volledig scherm
LIdar © RV.

Lidar flitste 233 voertuigen in Sint-Huberstraat

Deinze/ZulteAfgelopen week stond de superflitspaal, of Lidar, opgesteld in de Statiestraat in Zulte, een zone 50. In totaal werden er 34.331 bestuurders gecontroleerd, waarvan er 223 te hard op het gaspedaal duwden.

 1. Burgemeester Jan Vermeulen slachtoffer van phishing via mail
  Deinze

  Burgemees­ter Jan Vermeulen slachtof­fer van phishing via mail

  Heel wat burgemeesters in Vlaanderen kregen de voorbije weken te maken met phishing. Ook burgemeester Jan Vermeulen (CD&V) van Deinze was één van de slachtoffers. “Enkele weken geleden werden mails in mijn verstuurd naar enkele gemeenteraadsleden”, zegt Jan Vermeulen. “Ik weet al niet meer wat er exact in stond, maar het kwam erop neer dat mensen gevraagd werd om betalingen te doen. Gelukkig is er niemand op ingegaan. Ik heb ook geen klacht ingediend bij de politie. Het is ongelofelijk hoe die oplichters maar blijven proberen.”
 2. Ex-deelnemer ‘Superhond’ en notoire oplichter opnieuw voor rechter: “Hij deed zich voor als agent en inde coronaboetes”
  PREMIUM
  Deinze

  Ex-deelnemer ‘Superhond’ en notoire oplichter opnieuw voor rechter: “Hij deed zich voor als agent en inde coronaboe­tes”

  Christophe Van West (51), de Deinzenaar die bekendraakte door zijn deelname aan het VTM-programma ‘Superhond’, heeft zich voor de zoveelste keer dienen te verantwoorden voor feiten van oplichting. In het verleden werd hij reeds veroordeeld tot een celstraf van negen jaar voor verschillende dossiers van oplichting én de verkrachting en aanranding van meerdere minderjarige slachtoffers. Nu wordt voor hem de internering gevraagd.