Leietheater.
Volledig scherm
Leietheater. © Leietheater

Leietheater mag terug heropenen: “Tevreden, maar we wachten op heldere richtlijnen”

DeinzeDe cultuurhuizen mogen dan toch open blijven en dat is ook voor het Leietheater in Deinze goed nieuws. “Hier hadden we stiekem op gehoopt, maar ik spring nog geen gat in de lucht tot wanneer er een duidelijk koninklijk besluit is”, zegt directeur Benoît Vanraes.

 1. De paashaas komt eraan: 6 adresjes voor je paasbrunch in het Meetjesland en Deinze
  PREMIUM

  De paashaas komt eraan: 6 adresjes voor je paasbrunch in het Meetjes­land en Deinze

  Het is weer bijna Pasen. Dat betekent paaseieren rapen, maar het is ook het ideale moment om te brunchen met de hele familie. Kijk jij al uit naar koffiekoeken, vers geperst fruitsap en chocolade eitjes? Wij zochten voor jou 6 plekjes uit in het Meetjesland en Deinze waar je het paasfeest op gepaste wijze kan vieren. Van Puur by Caro in Deinze tot Koren in Aalter: hier smul je van een heerlijke brunch zonder zelf te moeten koken.
  Deinze
 2. Hoe combineer je als bedrijfsleider een druk bestaan met je privéleven? Evy (33) legt het uit in haar podcast

  Hoe combineer je als bedrijfs­lei­der een druk bestaan met je privéleven? Evy (33) legt het uit in haar podcast

  Met Coachtree geeft Evy Heyse (33) uit Nevele al enkele jaren goeie raad aan ondernemers die willen groeien op professioneel en persoonlijk vlak. Vanaf 28 maart nodigt ze met haar podcast Inspirerende Klanken iedere maand een gast uit het bedrijfsleven uit die persoonlijke tips geeft. “De podcast is voor iedereen, maar in het bijzonder voor organisaties en de jonge generatie die zijn weg zoekt op de arbeidsmarkt ”, zegt Evy.
  Deinze