Een dolgelukkige Lauren op haar feestje.
Volledig scherm
Een dolgelukkige Lauren op haar feestje. © Red Bull

Lauren (20) geeft feestje in de Brielmeersen, met dank aan Red Bull

Lauren Martens (20) uit Deinze heeft vrijdagavond haar eigen festival cadeau gekregen van energiedrankenproducent Red Bull. Het meisje won eind vorig jaar een fotowedstrijd en als beloning mocht ze 100 vrienden uitnodigen voor een knalfeestje in de Brielmeersen. “Iedereen vroeg wanneer de volgende editie was”, zegt Lauren.

 1. Directrice Els Meuleman (42) kreeg zelf twee keer corona, maar leidde haar rusthuis door dodelijk jaar: “Blij dat regels nog streng zijn, ik weet hoe meedogenloos het virus is”
  PREMIUM
  Wichelen

  Directrice Els Meuleman (42) kreeg zelf twee keer corona, maar leidde haar rusthuis door dodelijk jaar: “Blij dat regels nog streng zijn, ik weet hoe meedogen­loos het virus is”

  Achttien doden moeten bergen, twee keer zelf getroffen door corona en ondertussen nog een gezin onderhouden. Noem rusthuisdirectrice Els Meuleman (42) gerust een van de strafste madammen van het jaar. Haar rusthuis Molenkouter in Wichelen kreeg het zwaar te verduren in de eerste coronagolf. De mama van twee hield zich kranig. “Toch had deze crisis ook positieve kanten”, verrast ze. Lees meer over de strafste Oost-Vlaamse verhalen van 2020 in dit dossier.
 2. Ereschepen Antoine De Gheest overleden aan coronavirus: “Joviale volksmens en huisbewaker van Landegemse sporthal”
  PREMIUM
  Landegem/Deinze

  Ereschepen Antoine De Gheest overleden aan coronavi­rus: “Joviale volksmens en huisbewa­ker van Landegemse sporthal”

  De Nevelse ereschepen Antoine De Gheest is op 91-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Antoine was een geliefd volksfiguur en de bezieler van het evenement Die Soete Beese in Landegem. “Op Antoine kon je altijd rekenen, hij stond altijd voor iedereen klaar”, zegt voormalig burgemeester van Nevele Johan Cornelis.
 1. Meisje valt van trein, maar wordt net op tijd gered door aandachtige omstaanders
  Play

  Meisje valt van trein, maar wordt net op tijd gered door aandachti­ge omstaan­ders

 2. Vliegtuigje landt op snelweg en ramt auto
  Play

  Vliegtuig­je landt op snelweg en ramt auto