Wegenwerken.
Volledig scherm
Wegenwerken. © RV

Lange Akkerstraat onderbroken door werken

 1. Zulte pakt energiecrisis aan: straatverlichting uit op weeknachten, verwarming omlaag, en extra steun voor wie het financieel moeilijk heeft
  PREMIUM
  Zulte

  Zulte pakt energiecri­sis aan: straatver­lich­ting uit op weeknach­ten, verwarming omlaag, en extra steun voor wie het financieel moeilijk heeft

  De gemeente Zulte neemt maatregelen om de energiecrisis te lijf te gaan. De openbare verlichting zal op weeknachten gedoofd worden. De thermostaat in de gemeentegebouwen gaat ook omlaag. Er komt een informatiecampagne met besparingstips voor de inwoners en mensen in financiële moeilijkheden kunnen terecht bij het Sociaal Huis voor steun.
 2. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.
 3. Werken in Stationsstraat en Broekstraat
  Landegem

  Werken in Stations­straat en Broeks­traat

  In Landegem (Deinze) zijn vandaag werkzaamheden gestart in de Stationsstraat en de Broekstraat. Het gaat om werken aan nutsleidingen in opdracht van Fluvius. Deze werken worden gefaseerd uitgevoerd en duren tot dinsdag 4 oktober. De aannemer start in de Stationsstraat waarbij het verkeer wordt geregeld door middel van tijdelijke verkeerslichten. Daarna wordt de Broekstraat afgesloten. Er is een wegomlegging via Heiste – Wildedreef en omgekeerd.