Enkele studenten van KADE Beeldende Kunsten aan de glazen gevelwand van Leietheater, met docenten Stief Desmet en Kelly Braekevelt en schepenen Trees Van Hove en Rutger De Reu.
Volledig scherm
Enkele studenten van KADE Beeldende Kunsten aan de glazen gevelwand van Leietheater, met docenten Stief Desmet en Kelly Braekevelt en schepenen Trees Van Hove en Rutger De Reu. © Anthony Statius

Kunst achter glas: studenten KADE Beeldende Kunsten tonen werken in Leietheater

DeinzeAchter de glazen gevelwand van Leietheater in Deinze zijn de werken van de studenten van KADE Beeldende Kunsten te bewonderen. De tentoonstelling Painters on Stage loopt nog tot en met 31 december.

  1. Gottem voor derde keer mekka voor kleiduifschutters: “Dankzij ons zijn er meer mensen die kunnen proeven dan deze mooie sport”
    PREMIUM
    Gottem/Deinze

    Gottem voor derde keer mekka voor kleiduif­schut­ters: “Dankzij ons zijn er meer mensen die kunnen proeven dan deze mooie sport”

    De Gottemse Schutters laten voor de derde keer de sportwapens knallen. Op zaterdag 10 en zondag 11 september verwacht men opnieuw zo’n 700 schutters op de weide in de Terdonckstraat tussen Gottem en Wontergem, bij Deinze. Ook wie nog nooit een wapen in zijn of haar handen had, is welkom om te proberen om een kleiduif te raken. “Het ziet er gemakkelijker uit dan het in werkelijkheid is”, zegt secretaris Nico Blomme.