De leiding van KSA Petegem is klaar voor de zomerbar.
Volledig scherm
De leiding van KSA Petegem is klaar voor de zomerbar. © rv

KSA Petegem vervangt Muurfuif door zomerbar

Petegem-aan-de-Leie/DeinzeDe jeugdbeweging KSA Petegem vervangt haar jaarlijkse Muurfuif in de Brielpoort door een zomerbar. Van vrijdag tot en met zondag kan je aan het KSA-lokaal terecht voor zomerse vibes, livemuziek en tapas.

 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 2. Gottem voor derde keer mekka voor kleiduifschutters: “Dankzij ons zijn er meer mensen die kunnen proeven dan deze mooie sport”
  PREMIUM
  Gottem/Deinze

  Gottem voor derde keer mekka voor kleiduif­schut­ters: “Dankzij ons zijn er meer mensen die kunnen proeven dan deze mooie sport”

  De Gottemse Schutters laten voor de derde keer de sportwapens knallen. Op zaterdag 10 en zondag 11 september verwacht men opnieuw zo’n 700 schutters op de weide in de Terdonckstraat tussen Gottem en Wontergem, bij Deinze. Ook wie nog nooit een wapen in zijn of haar handen had, is welkom om te proberen om een kleiduif te raken. “Het ziet er gemakkelijker uit dan het in werkelijkheid is”, zegt secretaris Nico Blomme.
 3. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.