Sporenonderzoek in en rond de woning.
Volledig scherm
Sporenonderzoek in en rond de woning. © DVEG

Koppel dood aangetroffen in Deinze: geen tussenkomst van derden

De 73-jarige man en zijn 68-jarige echtgenote die woensdag dood aangetroffen werden in een woning in Petegem-aan-de-Leie (Deinze), zijn om het leven gekomen zonder tussenkomst van derden. Dat meldt het parket Oost-Vlaanderen.

 1. Deinse vrijwilligers vullen opnieuw vrachtwagen met hulpgoederen: “Nood aan voeding en schoonmaakproducten”
  Deinze

  Deinse vrijwilli­gers vullen opnieuw vrachtwa­gen met hulpgoede­ren: “Nood aan voeding en schoonmaak­pro­duc­ten”

  Deinzenaar Benjamin Van Cauwenberghe (44) trekt woensdagvoormiddag opnieuw richting Wallonië met een vrachtwagen vol hulpgoederen voor de slachtoffers van de overstromingen. Met hulp van Dominique Fierens en Chantal Wullaert en andere vrijwilligers leverde hij afgelopen zondag al een vrachtwagen vol goederen en de weldoeners zijn nog niet van plan om te stoppen. “Nu hebben de mensen in het overstromingsgebied vooral nood aan voeding en schoonmaakproducten”, zegt Benjamin.
 2. Veel tijd in de zomervakantie? Huur eens... een grote LEGO-set: “Pak goedkoper én het neemt minder plaats in”
  PREMIUM
  Astene/Deinze

  Veel tijd in de zomervakan­tie? Huur eens... een grote LEGO-set: “Pak goedkoper én het neemt minder plaats in”

  Veel LEGO-fanaten dromen ervan om de Millennium Falcon van Star Wars of het Harry Potter-kasteel te bouwen, maar deze gigantische sets zijn peperduur en eenmaal gebouwd, nemen ze nogal veel plaats in. Jean Ryckebosch (43) uit Astene (Deinze) heeft de ideale oplossing. Met Brickmonster verhuurt hij de sets voor een prikje. “Het grootste plezier beleef je toch aan het bouwen zelf", zegt Jean.