Lien Van Steenkiste van Donza.
Volledig scherm
Lien Van Steenkiste van Donza. © Florian Van Eenoo Photo News

Kok moet takeaway afblazen door mogelijke besmetting: “Het kan een verkoudheid zijn, maar we nemen geen risico”

DeinzeIs het een verkoudheid of is het een besmetting met het coronavirus? Chef-kok Stefaan Staelens van Donza uit Deinze weet het nog niet, maar blaast alvast een weekend vol takeaway-bestellingen af. “Het resultaat van de test laat op zich wachten en ik neem geen enkel risico", klinkt het.

 1. Onze toppers houden stand in Gault&Millau: “Mooie scores zijn leuk, maar nu is het vooral belangrijk om je zaak gezond te houden”
  PREMIUM
  Meetjesland/Deinze

  Onze toppers houden stand in Gault&Millau: “Mooie scores zijn leuk, maar nu is het vooral belangrijk om je zaak gezond te houden”

  De toprestaurants uit het Meetjesland en de regio Deinze houden in dit coronajaar allemaal stand in de eetgids Gault&Millau. ’t Aards Paradijs uit Merendree behaalt met 16 op 20 de hoogste score. In het Meetjesland blijft ’t Vijfde Seizoen uit Aalter met 15 op 20 de nummer 1. Ook Bistro Julien uit Lievegem krijgt een podiumplaats. “Mooie scores zijn leuk, maar in dit jaar is het vooral belangrijk om je zaak gezond te kunnen houden”, zegt Broes Tavernier van ’t Vijfde Seizoen. Ontdek hier alle restaurants uit je buurt.
 1. Versele-Laga steunt brievenactie Thomas Van der Plaetsen met tweede krijttekening
  Deinze

  Versele-La­ga steunt brievenac­tie Thomas Van der Plaetsen met tweede krijtteke­ning

  De Warmste Brievenactie van tienkamper Thomas Van der Plaetsen gaat rond als een lopend vuurtje in Deinze. Ook dierenvoedings- en verzorgingsproducent Versele-Laga uit Deinze springt mee op de kar en maakte dit duidelijk met een tweede krijttekening - de eerste is te zien op het Sint-Poppoplein - langs het jaagpad in Astene. “Wij motiveren onze medewerkers om hartverwarmende brieven aan te vragen of te schrijven”, zegt communicatieverantwoordelijke Sarah Lanckman.
 1. Mensenzee, gezang en enkele opstootjes bij laatste groet aan Maradona
  Play
  voetbal

  Mensenzee, gezang en enkele opstootjes bij laatste groet aan Maradona

 2. Onze man in New York: "De anders zo grote Thanksgiving Parade wordt een online feest"
  Play

  Onze man in New York: "De anders zo grote Thanksgi­ving Parade wordt een online feest"