Marc Neirynck aan zijn versierd terras.
Volledig scherm
Marc Neirynck aan zijn versierd terras. © Anthony Statius

Koffie- en theehuis Lawrence House lanceert lunchmenu

DeinzeDe Tolpoortstraat heeft er een nieuw lunchadresje bij. Marc Neirynck van koffie- en theehuis Lawrence House duikt nu ook iedere middag tussen de kookpotten voor een verse lunch met Franse twist. 

 1. Overleden renner Bjorg Lambrecht krijgt eerbetoon in de lucht tijdens doortocht Ronde: “Dankbaar dat zovelen hem nog warm hart toedragen”
  PREMIUM

  Overleden renner Bjorg Lambrecht krijgt eerbetoon in de lucht tijdens doortocht Ronde: “Dankbaar dat zovelen hem nog warm hart toedragen”

  De doortocht van de Ronde van Vlaanderen dit weekend in Knesselare wordt opgedragen aan de betreurde renner Bjorg Lambrecht. Zondag zou hij 26 jaar worden, en net dan rijdt de Ronde door zijn geboortedorp. Formatieteam ‘The Victors’ zorgt voor een eerbetoon in de lucht. Maar er is meer. “We hebben iets speciaals in petto”, zegt piloot Manu De Craene van formatieteam The Victors.
  Knesselare
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.