(vlnr) - Wim De Decker en Flavien Le Postollec
Volledig scherm
(vlnr) - Wim De Decker en Flavien Le Postollec © Robby Verdickt

KMSK Deinze houdt zondag mini-fandag

DeinzeVoetbalclub KMSK Deinze houdt op zondag 1 augustus een mini-fandag, net voor de start van het nieuwe voetbalseizoen.

 1. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.
 2. Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op
  TV
  3

  Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op

  ‘Oh… my… God!’ Vanaf één oktober zwiert Netflix ‘Friends’ van z’n platform en het ziet er niet naar uit dat de twee zomaar ‘on a break’ gaan. Maar niet getreurd, want wij hebben enkele waardige vervangers voor u opgesomd om de pijn van deze natuurlijke streamingcyclus te verzachten. Al zult u wel moeten pivoteren tussen de verschillende streamingzenders om uw lachspieren te bedienen. Van het klokkenspelgevoelige ‘Minx’ op Streamz tot het opbeurende ‘Schitt’s Creek’ op VRT MAX.
 3. Infosessies over spaarkaarten Gezinsbond
  Deinze

  Infoses­sies over spaarkaar­ten Gezinsbond

  Het stadsbestuur van Deinze en de Gezinsbond organiseren op maandag 10 en dinsdag 11 oktober een infosessie voor de Deinse handelaars over het spaarsysteem van de Gezinsbond. Dankzij de lidkaart van de Gezinsbond genieten de leden het hele jaar door van heel wat voordelen en kortingen. Wanneer gezinnen een aankoop doen bij een deelnemende handelaar of deelnemen aan activiteiten, ontvangen ze digitaal korting op hun lidkaart. Hoe meer ze hun lidkaart gebruiken, hoe meer korting ze sparen. Met de gespaarde korting kunnen ze bij eender welke deelnemende handelaar nieuwe aankopen doen, en dit per schijf van 5 euro. De infoavonden vinden plaats om 19 uur in de raadzaal van dienstencentrum Leiespiegel. Inschrijven kan tot woensdag 5 oktober via www.deinze.be/spaarkaartsysteem.