Samson en Marie komen naar de Deinse Feesten.
Volledig scherm
Samson en Marie komen naar de Deinse Feesten. © Kristof Ghyselinck

Ketnet-helden keren terug naar Deinse Feesten

DeinzeSamson & Marie, #LikeMe, Kaatje, Viktor en Kamiel, Sarah & Bavo, GameKeepers en De KetnetBand staan op zaterdag 30 juli op het podium op de centrumparking in Deinze. Net als in 2019 komt de Ketnet Zomertour langs in het kader van de Deinse Feesten.

 1. Stad Deinze opgelicht met vervalste factuur in bouwdossier cc Leietheater

  Oplichters maken stad Deinze 376.274 euro armer in bouwdos­sier

  De stad Deinze is het slachtoffer geworden van oplichting door derden. Voor de bouw van het toekomstig cultureel centrum Leietheater werd een valse factuur van 376.274,45 euro betaald aan een criminele organisatie. De feiten dateren van het voorjaar en het parket is met een gerechtelijk onderzoek bezig. “We hebben er alle vertrouwen in dat we ons geld gaan terugzien. De bouw van het Leietheater komt door het dossier niet in het gedrang”, zegt burgemeester Jan Vermeulen (CD&V).
 2. Ronny (61) sluit showroom na plots overlijden van zijn vrouw: “Thessa was het gezicht van de winkel, nu werk ik alleen verder achter de schermen”
  PREMIUM
  Astene/Deinze

  Ronny (61) sluit showroom na plots overlijden van zijn vrouw: “Thessa was het gezicht van de winkel, nu werk ik alleen verder achter de schermen”

  De elektrozaak Ronny’s HQ langs de Emiel Clauslaan in Astene staat te huur. Eind juli sluit de showroom, maar aan stoppen denkt zaakvoerder Ronny Van De Walle (61) nog niet. “Mijn vrouw Thessa stond in de winkel en na haar plotse overlijden was het moeilijk om alles te combineren. Ronny’s HQ blijft bestaan als servicewinkel, want ik wil mijn klanten niet in de steek laten.”
 1. Leerlingen Het Leerbos beschilderen ruilkast voor de buurt
  Deinze

  Leerlingen Het Leerbos beschilde­ren ruilkast voor de buurt

  De leerlingen van basisschool Het Leerbos in Deinze lieten hun creativiteit de vrije loop om de buurt meer samen te brengen. Op vraag van het woonzorgcentrum Sint-Vincentius beschilderde ze een ruilkast die aan dienstencentrum De Bosrank staat. “Met deze kast willen we meer interactie tussen de buurtbewoners, de bezoekers van De Bosrank, de rusthuisbewoners en de leerlingen van onze school bekomen”, zegt Anne-Marieke Goossens van Het Leerbos. “Op dit moment kan je er stekjes van planten ruilen, maar later kunnen dit ook cd’s, boeken of andere materialen. Het is echter niet de bedoeling dat mensen er hun afval in steken.”