De Deinse Weldoeners zijn klaar voor kerstavond voor alleenstaanden.
Volledig scherm
De Deinse Weldoeners zijn klaar voor kerstavond voor alleenstaanden. © rv

Kerstavond voor alleenstaanden verhuist naar VTI: “Ook Nevelaars zijn welkom”

Kerstavond voor alleenstaanden verhuist dit jaar opnieuw van locatie. Vorig jaar namen Johan Van Wassenhove en de Deinse Weldoeners dit initiatief over van oprichter Ivan Vandenbrande en toen mochten zij 120 gasten ontvangen in LDC De Bosrank. Voor de tweede editie verhuist men naar VTI Deinze. “We verwelkomen ook Nevelaars en hiervoor is een grotere zaal nodig”, zegt Johan Van Wassenhove.

 1. “Ik besef nu dat ik verslaafd ben aan het podium. Afkicken is bikkelhard”: showbizz op z’n gat, maar toch nieuwe single voor Filip D’haeze
  PREMIUM
  Waarschoot/Eeklo

  “Ik besef nu dat ik verslaafd ben aan het podium. Afkicken is bikkelhard”: showbizz op z’n gat, maar toch nieuwe single voor Filip D’haeze

  De showbizz ligt door de lockdown volledig op z’n gat, maar zanger en Ment TV-presentator Filip D’haeze (47) weigert stil te zitten. De man die geboren werd in Eeklo en opgroeide in Waarschoot gooit een cover van Angels van Robbie Williams op de feesttafels. “Ik durf toegeven dat ik in de put gezeten heb. Maar ik moet verder. Wanneer organisatoren binnenkort terug beginnen te boeken, zullen ze eerst denken aan artiesten die ze ook in deze lockdown zien passeren”, meent Filip. Wij gingen bij hem op de koffie.
 1. Na sluiting door overlast is skatepark Briel terug open onder nieuwe voorwaarden: “Zwerfvuilacties en mogelijkheid tot plaatsverbod”
  Deinze

  Na sluiting door overlast is skatepark Briel terug open onder nieuwe voorwaar­den: “Zwerf­vuilac­ties en mogelijk­heid tot plaatsver­bod”

  Het skatepark Briel in de Mouterijdreef in Deinze gaat donderdag opnieuw open. Na herhaalde incidenten besliste de stad op maandag 9 november om het park tijdelijk te sluiten, maar de skaters hebben nu samen met de stad een nieuw reglement uitgewerkt. “Wie hardnekkig de regels overtreedt, kan een plaatsverbod krijgen”, zegt jeugdschepen Rutger De Reu (CD&V).
 1. Leuk idee voor op het werk: raak je collega met een Nerf Gun
  Play

  Leuk idee voor op het werk: raak je collega met een Nerf Gun

 2. Presentator krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona
  Play

  Presenta­tor krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona