Katrien Bauwens in haar nieuwe zaak TAFELZESTIEN.
Volledig scherm
Katrien Bauwens in haar nieuwe zaak TAFELZESTIEN. © Anthony Statius

Katrien (48) van ‘t Smoske opent nieuwe broodjeszaak TAFELZESTIEN aan station: “Hier vind je veel meer dan meeneembroodjes”

DeinzeLiefhebbers van broodjes, tapas, pokébowls of een stevig ontbijt kunnen vanaf dinsdag 24 mei aan tafel gaan bij TAFELSZESTIEN aan het station van Deinze. Zaakvoerder Katrien Bauwens is allerminst een onbekende, want tot 1 mei baatte ze de broodjeszaak ‘t Smoske uit aan de overkant van de spoorweg.

  1. Leerlingen Het Leerbos beschilderen ruilkast voor de buurt
    Deinze

    Leerlingen Het Leerbos beschilde­ren ruilkast voor de buurt

    De leerlingen van basisschool Het Leerbos in Deinze lieten hun creativiteit de vrije loop om de buurt meer samen te brengen. Op vraag van het woonzorgcentrum Sint-Vincentius beschilderde ze een ruilkast die aan dienstencentrum De Bosrank staat. “Met deze kast willen we meer interactie tussen de buurtbewoners, de bezoekers van De Bosrank, de rusthuisbewoners en de leerlingen van onze school bekomen”, zegt Anne-Marieke Goossens van Het Leerbos. “Op dit moment kan je er stekjes van planten ruilen, maar later kunnen dit ook cd’s, boeken of andere materialen. Het is echter niet de bedoeling dat mensen er hun afval in steken.”