Jurgen Dhaenens en Nele T'Kindt in Braainest.
Volledig scherm
PREMIUM
Jurgen Dhaenens en Nele T'Kindt in Braainest. © Anthony Statius

Jurgen en Nele openen barbecuewinkel in Grammene: “In Braainest draait alles rond buitenbeleving”

Grammene/DeinzeLiefhebbers van het betere grillwerk in openlucht kunnen terecht in Braainest in Grammene, bij Deinze. Zaakvoerder Jurgen Dhaenens (45) startte jaren geleden met zijn zelf ontworpen OpenFire-toestel en samen met zijn partner Nele T’Kindt opende hij een winkel waar buitenbeleving centraal staat. “Ons huis werd er te klein voor.”

  1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
    Tweakers

    Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

    De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.